21. nov 2009

Toeta allkirjaga

www.perekond.ee

1 kommentaar:

  1. Anonüümne23.11.09, 15:34

    tere

    leidsin koemata lingi teie hääletamise lehele, et hääletada mehe ja naise abielul rajaneva perekonna poolt ja mitteabielulisele kooselule seadusliku staatuse andmise vastu.

    Kas antud teema ei ole päevakorda tõusnud mitte seetõttu, et Viimsi vald ei olnud nõus maksma ühes leibkonnas elavate inimest lastele toetusi kuna nad ei olnud abielus.

    Kuidas saab koguda allkirju selle vastu, et lastele makstaks koolis käimiseks sõidutoetust või toetust koolilõuna eest maksmiseks vms. - vanemate otsus ei tohiks piirata riigi poolseid toetusi lastele. Seaduse järgi on riik kohusatud kohtkema kõiki lapsi võrdselt.

    Igal inimesel on õigus teha oma elu puudutavad otsused ise ja teistel on õigus nendega nõustuda või neid kritiseerida aga kas antud juhul, kui otsustatakse mitteabielulisele kooselule seadusliku kooselu staatust mitte anda, kannatavad eelkõige lapsed?? Ja kas ei ole ebaeetiline sundida inimesi abiellu, et nende lapsed saaks riigi poolt võrdselt koheldud?

    Mulle meeldiks, kui keegi vastaks mu küsimusele - kui selline hääletamine siin juba üles seatud on - egepaju@hotmail.com

    Aitäh

    Ege Paju

    VastaKustuta